fredag 25 maj 2012

Våren och sommarens skatter


Sitter just nu under taget på vår altan och lyssnar på regnet som faller ned. Varmt i luften men friskt. Det har idag varit jättefint väder med strålande sol. Tyvärr besväras jag av jobbig tung huvudvärk, migränliknande så jag kan inte njuta fullt ut av solen.. så faktiskt kändes lite skönt nu när det kom regn så här på kvällen. Trycket släpper lite då. Hoppas verkligen att detta vara är något tillfälligt...,! Blä!

Jag älskar våren och sommaren med soliga dagar. Att kunna vara ute, leka utomhus, klä sig i lättare kläder, äta ute på altanen, göra utflykter....ja listan kan göras lång! Alice älskar att vara ute och vi försöker vara det så mycket det går. En favorit är att göra en lite utflykt upp till Hemlingbyskogen, leka ute i naturen, grilla korv och äta matsäck. Det är så skönt att komma ut, byta miljö och framför allt få frisk luft! Jag tycker att det har blivit lättare att komma sig för att åka på utflykter och dylikt sedan vi fick barn.. Helt underbart att göra något tillsammans och se hur bra Alice och vi andra! mår av det! Tipsa gärna här på "bloggen" om fler smultronställen!

Här kommer lite bilder från utflykter
På utflykt i skogen

Tittar på fåglar i det stooora trädet 






 Sedan har vi ju varit på koutsläpp i Storvik. Jättemysigt och roligt! Vi var ett gäng föräldrar och barn som var där tillsammans och med var också Alice mormor och kusin Melvin. Koutsläpp är en given ny tradition hos oss!
Inne hos kossorna innan de fick springa ut

Lyckliga nyutsläppta kossor

 Ser nu fram emot nya utflykter!


Må så gott!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar