onsdag 25 januari 2012

Helgen som var..t/r Karlstad

Tänk vad tiden går fort! Snart är det helg igen, ska bli jätteskönt med lite mer familjetid:)
Förra helgen var vi till Karlstad och hälsade på A. farmor och farbröder. Vi åkte fredag kväll efter att ha hämtat T. på jobbet, ätit mat (att gå på restaurang nu är ganska stressigt när man har med en liten 14-månaders SpAlice kan jag berätta;) ) och därefter rastat A. på ett köpcentrum:).
Resan gick bra, A. sov så vi fick köra i ett sträck. Det är skönt att kunna köra när hon har sovtid, men man blir lite trött när man kör på kvällen och kommer fram sent. Men det var mysigt att komma fram, få varma mackor och te och sen krypa ner i sängen. A. somnade om i spjälsängen som finns hos farmor och på morgonen fick mamman lite sovmorgon:). Pappan fick sovmorgon på söndagen:). Det gäller att passa på!

Helgen bestod av lite shopping, försök till att spela biljard alt bowling men det var fullt:(, familjetid, spel av spel, god mat och en A. som fick leka och mysa massor med sina farbröder och farmor. A. var på toppenhumör och hade jättekul! Visade alla konster hon kan såsom klappa händerna, göra miner, göra "high five" och säger yeh! efter, skåla, flörta, vinka, försök till att imitera ljud och namn och så vidare. Kort fattat höll hon show!

A. var också själv med farmor under några timmar och det gick jättebra! Så skönt att hon är så framåt och trygg att man kan lämna henne en stund. Det gör att vi kan få lite egentid och till exempel farmor kan rå om henne utan oss. 

Tack för denna gång! Vi hade en jättetrevlig och mysig helg i K-stad och ser fram emot att kunna åka dit snart igen!

Alice med pappa och sina älskade farbröder Patrik och Filip.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar