söndag 1 januari 2012

Nytt år!

Gott Nytt År!
I går var det nyårsafton som detta år firades hemma hos oss! Vi är ett litet gäng som har börjat fira nyår tillsammans och förra året (som det är i skrivandets stund:) ) var inget undantag. Vi har knytis, äter tillsammans och har det trevligt! Detta år var vi nio vuxna och sju barn! Kvällen började dock med något tråkigt..:(  Några av våra vänner kunde inte komma på grund av att deras hund råkade ut för en olycka! Hemskt var det! Men senare på kvällen kom de och nu verkar det som att det ordnar sig med underbara vovsan! Tänker på dem alla!

Barnen var så duktiga! De lekte och åt och senare sov de i lite olika rum här hemma! Kändes som vi var en enda stor familj! Mys!!

Vi hade lite tema svart och silver i dekorationen hemma hos oss såsom silverduk, silverfärgade ljus och svarta detaljer. Silver och svart ihop tycker jag är jättefint! Tips är att köpa Ica´s ljus för de håller länge!

Smaskig mat var det också! Årets meny var:
Förrätt: Kräftsoppa
Huvudrätt: Cheddar-Potatismosmuffins med helstekt filé samt chilibea. Detta tillsammans med en fräsch sallad
Efterrätt: Avokado-och limemousse med vitchoklad
Dryck: Alkoholfrittt samt alkoholhaltiga drycker

Lite lekar/lagtävlingar blev det också:) Vi gjorde några av de utmaningarna som visades i tv-programmet 
"Minuten". T. gick in i rollen som lekledare och fick vidare under kvällen smeknamnet "Hajkmannen" från sommarprogrammet "Hajk". Roligt var det! :)

Vid tolvslaget skålade vi i bubbel och kikade på alla fyrverkerier samt thailändska ljuslyktor som svävade i himlen. Jag tycker att ljuslyktorna är finare än fyrverkerierna och framför allt tystare!

En toppenkväll hade vi! Hoppas att Er kväll var lika rolig!

Nu...Nytt År med nya tag! Välkommen 2012! 

Min fina vän Kerstin och jag

Tema svart och silver samt lite partyfransar:)












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar