tisdag 20 december 2011

Helgen som var

Helgen som var gick väldigt fort men vi hann med en hel del! 
Lördag förmiddag var vi ute i vår lilla trädgård och gjorde vinter. Skönt att få undan gamla planeringar och dyl. Sedan var vi iväg och badade hela lilla familjen, härligt! Efter badandet åkte vi och lämnade Alice hemma hos sin mormor där hon skulle sova över, för lördag kväll var det dags för julbord för hennes mamma och pappa:). Alice trivs så bra hos sin mormor och M. så det känns alltid tryggt att ha henne där:) Vi var på Furuviks brygga tillsammans med våra härliga vänner Tessan och Danne. Jättegod mat!! Det serverades allt från lax till oxfilé. Efter julbordet var vi till nyöppnade Terassen. En jätterolig kväll med mycket trevligt sällskap!!!

På söndagen pysslade jag och T. lite hemma samt var till kyrkogården innan vi hämtade A. I söndags var det nämligen tre år sedan min älskade storebror H. lämnade oss. Sorgen och saknaden är oändlig, ofattbar och smärtsam... Önskar så innerligt att han fick vara kvar hos oss...!!
Vill inte skriva mer om detta i denna dagbok/blogg då jag känner att ord inte kan beskriva detta tillräckligt och att denna sorg är för privat för mig. 

När vi hade hämtade A var vi och fotade Alice hos fotograf. :)  Vi har länge tänkt att vi skulle vilja gå till fotograf och ta kort då Alice fyllt ett år. Vi var till fotograf Alexander Lindström som håller till nere vid gasklockorna i en studio. Där lekte vi fram bilderna och Alexander var väldigt bra på att fånga hennes personlighet och de bästa ögonblicken. Jättefina foton blev det, så vi är jättenöjda! (Lägger ut foton på bloggen senare).

Dagen avslutades med julmarknad i Furuvik tillsammans med familjen Widahl/Sterner. Kerstin och Sebastian är några av våra absolut närmaste vänner och vi har alltid trevligt tillsammans med dem! Med var också vår Alice och deras söta barn Sixten och Svea. Förutom att titta på alla fina ljus och saker som såldes blev det lite glögg, spel på chokladhjul och besök hos tomten. En perfekt avslutning på en mycket händelserik helg!

Kompisarna Alice och Svea, sötnosar!






1 kommentar:

  1. Hej Mariana! Va kul att du också har en blogg! Vi måste ses efter jul och nyår.
    Kram Elin

    SvaraRadera